Keresés

Ayurdent fogkrém a magyarországi patikákban


Tisztelt Maharishi Ájurvéda Érdeklődő és Vásárló Partnerünk!

Örömmel értesítjük, hogy az AYURDENT fluoridmentes, gyógynövényekben

rendkívül gazdag, organikus fogkrém Magyarország minden patikájában elérhetővé vált.

A patikák a Maharishi Ájurvéda Ayurdent fogkrém, „klasszikus” és „enyhe” verzióját, a Hungaropharma gyógyszer nagykereskedő cégtől tudják berendelni, pár órán belüli kiszállítással.

Az Ayurdent igen magas, – a legszigorúbb német minősítésekkel is rendelkező – gyógyszergyári minőséget képviseli, ezért is sikerült patikai forgalomba is egyszerű, könnyen elérhető formában elérhetővé tenni a vásárlók számára.

Miért hangsúlyozzuk az Ayurdent natúrkozmetikum használatát ?

A „ modern” fogkrémek számos aroma-, színezék-, és édesítőszert és mesterséges összetevőket tartalmaznak, melyek a szájnyálkahártyán felszívódva, vagy akár kis mennyiségben lenyelve problémát okozhatnak. Ezen fogkrémek használata esetén - a mindennapi rendszeres fogmosásunk során - ki vagyunk téve számos mérgező hatásnak, hiszen a száj nyálkahártyáján keresztül nagyon gyors és hatékony az egyes anyagok felszívódása, mert ez az egyik legközvetlenebb út a vér és nyirokáram felé.

Elgondolkodtató, hogy napjaink népbetegsége, pl. a pajzsmirigy megbetegedései és egyéb hormonális eltérések, vagy az allergia, a rákos megbetegedések és a fogkrémek használata - és ezen keresztül a szájnyálkahártyán keresztül felszívódó anyagok - között milyen szoros lehet az összefüggés, hiszen számos erre vonatkozó tudományos adat már rendelkezésre áll: pl.: hormonrendszert befolyásoló, allergizáló, nyálkahártya irritációt okozó, számos szervrendszert mérgező vegyületek; köztük a fluorid pajzsmirigy károsító hatása a száj nyálkahártyából közvetlenül bejutva.

Az Ayurdent természetes összetevőket tartalmaz, adalékmentes és fluorid mentes, magas tisztaságfokú és minőségű fogkrém, mely biztonságos és jó megoldás az Ön egészsége védelmének érdekében!

Üdvözlettel: Maharishi Ájurvéda

1 megtekintés0 hozzászólás